Si cainii au nevoie de pedometru!

Si cainii au nevoie de pedometru!

Un nou gadget de la Fujitsu aduce in lumea necuvantatoarelor un set de functii pe care pana de curand le vedeam doar intr-un ceas de la Nike sau eventual un iPod Nano. De acum inainte si performanta fizica a unui caine va putea fi masurata printr-un pedometru intiulat Wandant ce a fost creat de compania japoneza.

fujitsu wandant pedometru pentru caini

Pentru persoanele pasionate de grafice si statistici legate de performanta fizica a patrupedelor, ma intreb care or fi aceia, Fujitsu a anuntat un gadget ascuns intr-o zgarda. Evidentiat in imaginea de mai sus, noul Wandant inregistreaza schimbarile de temperatura la nivelul blanii, numarul pasilor unui caine, durata si intensitatea perioadelor de tremurat. Intregul volum de informatii este sincronizat cu un PC sau smartphone pentru ca in final sa ajunga pe o pagina de profil a cainelui pe serverele companiei producatoare. Manual, puteti introduce si voi informatii suplimentare pe pagina respectiva, precum detalii legate de dieta sau fotografii care sa functioneze ca un jurnal pentru evolutia cainelui. Dupa ce veti folosi sistemul Wandant o perioada mai lunga de timp, graficele si statisticile afisate intr-o interfata prietenoasa vor functiona ca o fereastra catre evolutia animalului vostru de companie. In plus, respectivele informatii vor fi de o relevanta deosebita pentru doctorul vostru veterinar.

Cu toate ca gadgetul de mai sus nu are inca o data de lansare clara sau un pret bine definit, producatorii au fost destul de generosi incat sa descrie un plan de plata pentru accesul la serviciu. In primul an de la achizitia dispozitivului nu veti plati nici un ban iar din al doilea an veti achita nu mai putin de 5 dolari pe luna. Ar mai fi micul detaliu al deplasarii pana in Japonia pentru a face achizitia la momentul lansarii, acest aspect conteaza insa mai putin atunci cand catelusul este foarte apropiat de inima stapanului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: