EA confirmă titlul Battlefield Hardline + TRAILER

EA confirmă titlul Battlefield Hardline + TRAILER

Având în vedere că au existat ceva zvonuri legate de Battlefield Hardline, EA s-a decis să anunțe ieri oficial jocul site-ul propriu.

EA Battlefield Hardline

”Din partea tuturor de la EA și Visceral Games, sunt foarte entuziasmat să anunț următorul nostru proiect, aflat în dezvoltare, Battlefield Hardline. Jocul se va lansa în această toamnă și reprezintă o serie nouă din franciza Battlefield, pe același fundal și gameplay pe care îl îndrăgim cu toții, războiul împotriva crimei, și lupta polițiștilor cu criminalii”. a declarat Steve Papoutsis, the VP and GM al Visceral Games

Acest anunț confirmă un zvon care a apărut anul acesta, cum că noul titlu Battlefield ar putea include și poliția ca element de gameplay. Din păcate, EA a anunțat doar existența jocului în dezvoltare, și nu au fost oferite mai multe detalii oficiale. Zvonurile despre joc, de la începutul lunii, menționează și prezența unor noi clase, ca Enforcer, Machanic, Operator și Professional, dar nu se spune nimic despre rolurile acestora.

De asemenea, a apărut și o imagine cu unul din seturile de arme disponibile în noul titlu, și ea neconfirmată. Papoutsis a specificat că vor dezvălui mai multe detalii despre joc, în data de 9 iunie, la ora 12 PM PDT, odată cu deschiderea conferinței de gaming E3.

Battlefield Hardline Arme

UPDATE: A apărut și trailerul, pe căi mai puțin oficiale. Așadar, puteți urmări mai jos cele 7 minute de glorie ale noului titlu de la EA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: