Veste mare de la Google: Nexus 4 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Veste mare de la Google: Nexus 4 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Posesorii de smartphone-uri LG Nexus 4 vor putea să profite de update-ul la .

nexus 4 android 5.0 lollipop

Mulţi consideră unul dintre cele mai populare telefoane create sub atenta supraveghere a celor de la Google. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că un dispozitiv cu o vechime de doi ani primeşte oficial actualizarea la Android 5.0 Lollipop.

La doar câteva zile după publicarea online a imaginilor oficiale cu Android 5.0 Lollipop, cei de la Google au decis să dea drumul şi la update-ul OTA (over-the-air) pentru aceeaşi versiune de firmware. Update-ul nu este foarte mare, la doar 400 MB, şi îl puteţi realiza fără probleme atât pe o conexiune WiFi, cât şi folosind abonamentul vostru de date. Merită avut în vedere faptul că, pe lângă spaţiul pentru pachetul pe care îl descărcaţi de pe serverele Google, mai aveţi nevoie de 500 de MB pentru instalarea efectivă. Drept urmare ar fi bine să daţi drumul la curăţenia de toamnă pe al vostru smartphone pentru a evita orice fel de probleme.

Ca de fiecare dată, un astfel de update important nu va fi lansat din start către toţi utilizatorii. În schimb, propagarea sa se va realiza pe etape. Ca urmare, dacă nu aţi primit încă o notificare în acest sens, mai aşteptaţi câteva zile şi încercaţi din nou. Până atunci, situaţia ar trebui să fie remediată.

android_5.0_lollipop nexus 4

Citește și: