Batmobilul e prea scump, există o variantă puțin mai ieftină, Tumbler Golf Kart

Batmobilul e prea scump, există o variantă puțin mai ieftină, Tumbler Golf Kart

Dacă ți-ai dorit vreodată unul dintre multele ediții de Batmobil, însă era prea scump pentru bugetul tău, acum poți avea Tumbler Golf Kart, la un preț… ceva mai mic.

Tumbler Golf Kart 1

Desigur, există multe replici ale acestui automobil foarte râvnit de pasionații seriei Batman, însă multe dintre ele sunt departe de a fi accesibil. Tumbler Golf Kart este însă mai accesibil am putea spune, dacă prețul de 50.000 de dolari nu vă sperie prea tare. E mai ieftin decât ultima versiune de batmobil care ajunge și la 1.5 milioane de dolari. Desigur, gadget-ul se adresează tot celor 1%, milionarilor pentru care această sumă reprezintă poate o idee mai mult decât o cină la cel mai scump restaurant din New York.

Tumbler Golf Kart, cunoscut și sub numele de Bat Golf Buggy, este unul dintre cele mai interesante automobile de acest gen, și vine de la Prestige Imports din Miami. Desigur, nu poate sări de pe o clădire pe alta, nu deține armament pentru a distruge un întreg cartier, și nici nu se transformă în motocicletă sau elicopter, însă cu siguranță își vei impresiona prietenii, și ei milionari, cu ultima ta achiziție, p care o vei folosi 5-6 duminici pe an, pentru că, la fel ca orice magnat al industriei, nu îți vei permite mai mult timp liber decât atât.

Probabil că își găsește utilitatea și ca obiect de entertainment pentru copii tăi, care se pot plimba cu el printre aracii de viță de vie sau pe terenurile petroliere pe care le deții. Alegerea este doar a ta. Atenție, costumul mulat de Batman nu este inclus, pentru achiziționarea acestuia există un parteneriat cu Wallmart și Amazon.

Tumbler Golf Kart 2

Tumbler Golf Kart 3

Citește și:
Etichete: