Tumbler-ul, cel mai recent Batmobil, vine ca husă de iPhone

Tumbler-ul, cel mai recent Batmobil, vine ca husă de iPhone

S-ar putea spune că utilizatorii de iDevice-uri sunt unii dintre cei mai norocoşi la capitolul accesorii, iar Tumbler-ul de mai jos e un argument clar.

iOS Bat Mobile masina idevice iphone

Batmobilul este unul dintre cele mai reprezentative elemente pentru , iar cu trilogia a regizorului Cristopher Nolan a beneficiat de cea mai radicală reinventare. Interesant este însă că schimbarea a fost îmbrăţişată cu entuziasm de internauţi, motiv pentru care au apărut mai multe pagini de Tumblr care lăudau alegerea şi promovau variaţii pe aceeaşi temă.

Dacă nu vă număraţi printre puţinii suficient de norocoşi încât să conducă un Tumbler măcar o dată în viaţă, o alternativă mai ieftină s-ar putea să vină sub forma unei carcase de iPhone. Probabil că nu ar fi cea mai compactă dintre husele şi carcasele pe care le-am văzut online sau în magazinele obişnuite, însă mai important mi se pare faptul că, din partea de sus cel puţin, arată precum un Tumblet autentic. Cu toate că nu au neapărat o utilitate, undeva în această carcasă sunt ascunse şi patru LED-uri care atunci când sunt declanşate proiectează pe orice suprafaţă popularul Batmobil.

Departe de a fi un proiect, acest model poate fi achiziţionat de pe un magazin virtual intitulat Bandai. Nu am avut ocazia să parcurg tot formularul de comandă pentru a vedea dacă se livrează şi în România, dar nu cred să întâmpinaţi probleme.

Primele exemplare vor fi livrate începând cu luna martie a anului viitor, la un pret de de aproximativ 55 dolari.

Citește și: