Avionul viitorului va zbura în curând pentru liniile aeriene Etihad [VIDEO]

Avionul viitorului va zbura în curând pentru liniile aeriene Etihad [VIDEO]

Cadrul de mai jos este o imagine dintr-un apartament pe care îl puteţi avea într- de linie al companiei Etihad Airlines.

etihad a380 airbus avion residence

Deseori ne sunt aduse argumente, cât se poate de palpabile, pentru creaţiile incredibile ce pot fi realizate când banii nu sunt o problemă. Aceasta este una dintre acele situaţii.

Operatorul aerian care activează din Emiratele Arabe Unite, Etihad Airlines, a anunţat introducerea pe cursa Londra – Abu Dhabi a unui avion aparent obişnuit Airbus A380. Diferenţa majoră dintre , similare ca model şi generaţie, este că oferă un apartament cu trei camere celor care au bugete suficient de generoase. Practic, o întreagă secţiune din avionul viitorului a fost denumită The Residence şi a fost personalizată cu super lux.

Dacă veţi face efortul supraomenesc de a plăti un bilet la această clasă de confort, veţi primi un apartament de 11,6 metri pătraţi, cu un pat dublu, o sufragerie, o zonă pentru cină, un dormitor şi o baie privată. Aceasta din urmă include şi duş, dacă vreţi să faceţi baie la înălţime. În ceea ce priveşte gadget-urile disponibile, aveţi un TV de 32 de inci în sufragerie, un ecran de 27 de inci lângă pat, intrări HDMI pentru a vă conecta laptopul personal sau consola de gaming, prize, porturi USB şi un sistem audio de invidiat, de la Panasonic.

Deşi în prima etapă va exista doar un singur astfel de avion, pe termen lung, cei de la Etihad speră să introducă avionul viitorului The Residence și pe curse de la Abu Dhabi la New York sau Sydney.

Spre deosebire de momentul în care aceste informaţii au început să circule pe internet, acum avem şi nişte preţuri oficiale pentru un bilet de la Abu Dhabi la Londra disponibil cu martie 2015. Zborul de aproximativ 7 ore, în confortul exuberant oferit de acest apartament, costă 43.000 de dolari pentru o cursă dus-întors.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: