Noul Candy Crush Soda Saga promite să dea la fel de multă dependență ca primul

Noul Candy Crush Soda Saga promite să dea la fel de multă dependență ca primul

Un derivat evident din Candy Crush Saga, noul este cel mai nou joc cross-platform dezvoltat de studiourile King Digital Entertainment plc.

candy-crush-soda-saga

După ce a depăşit toate pragurile de popularitate globală, cei de la King nu au putut să nu profite în continuare de respectiva franciză. Din acest motiv, au lansat un nou joc, complet diferit, dar aproape identic.

Candy Crush Soda Saga vă agresează vizual cu aceleaşi culori, aceeaşi mecanică de gaming şi aceleaşi elemente care v-au încântat sau frustrat în primul joc. Sodalicious! este noul termen pe care s-ar putea să-l adoptaţi în vocabularul vostru, fără să vă daţi seama, din cauza jocului reprodus în captura de mai jos. Lansat deja pe iOS şi Android, este doar o chestiune de timp până va fi disponibil pe aproape orice platformă.

Dacă elementele similare nu erau evidente, acţiunea din acest urmaş pentru Candy Crush se petrece tot în Candy Kingdom, locaţia perfectă pentru a experimenta nişte medii încărcate de bomboane colorate. Pentru a vă ghida în aventura voastră, veţi întâlni noi personaje, unele mai ciudate decât altele. Din start veţi avea la dispoziţie cinci moduri de joc care vor face minuni în a satisface obsesia fanilor pentru bomboane colorate puse în serii de minim trei. Acestea sunt Soda, Soda Bears, Frosting, Honey şi Chocolate.

Dacă vreţi să cădeţi pradă potenţialei obsesii, acestea sunt link-urile de descărcare pentru iOS şi Android, iar acesta este adresa pentru cei care preferă se joace pe Facebook, prin intermediul unui PC.

Candy Crush Soga Saga King

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: