Noul Asus Zenbook UX303 este un ultrabook pe care ţi l-ai dori

Noul Asus Zenbook UX303 este un ultrabook pe care ţi l-ai dori

Cu o configuraţie de invidiat şi un design pe măsură, UX303 este un nou ultrabook pe care ai vrea să-l ai în geantă.

asus-zenbook-ux303

Fără a se distanţa în vreun fel de designul consacrat al seriei, cei de la ASUS au făcut publice -uri pentru această toamnă. Acestea poartă numele de UX303LA şi UX303LN, unde prima cifră 3 din titlu este o referinţă la diagonala de 13,3 inci a ecranelor. Deşi există mici diferenţe între ele, ambele integrează cele mai noi procesoare Intel Core i7 optimizate pentru un consum redus de energie. Se încadrează în doar 1,77 centimetri grosime şi se ascund în spatele unei carcase metalice maronii cu finisaj „smoky brown“.

Cu un preţ de start de  900 de dolari în Statele Unite, noile modele sunt disponibile în configuraţii mai performante sau mai puţin performante. La polul superior se află ASUS Zenbook UX303LN cu un panou IPS sensibil la atingere Quad HD cu o rezoluţie de 3.200 x 1.800 pixeli. Cu unghiuri de vizibilitate de 170 de grade, acest display va atrage cu siguranţă invidia privitorilor. Partea de procesare video în cazul acestui model va fi asigurată de un GPU NVIDIA GeForce GT 840M, în timp ce sonorizare va întruchipa rezultatul colaborării cu Bang & Olufsen.

Află și: ASUS a lansat o versiune dual-sim de Fonepad 7

Zenbook UX303LA este construit în jurul unui panou full HD, are 8GB de memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare. UX303LN face saltul până la 12GB RAM şi un SSD de 256GB. Ambele sisteme vin cu 3 porturi USB 3.0, Windows 8.1 pe 64 de biţi, o cameră HD, un cititor de SD-uri şi MiniDisplayPort. Autonomia specificată de producător pentru noile Zenbook-uri este de până la şapte ore pe o singură încărcare. Vor fi disponibile din luna septembrie a acestui an.

Citește și: