ASUS Zenbook NX500, un ultrabook premium cu display 4K

ASUS Zenbook NX500, un ultrabook premium cu display 4K

După ce ne-au deschis cei de la Apple pofta de panouri , ASUS a anunţat noul ultrabook NX500 cu un display 4K.

ASUS-ZENBOOK-NX500_PRO ultrabook 4k display

În 2014, cei de la ASUS nu vor să neglijeze nici un segment de piaţă, mai ales când vine vorba de produse premium menite să ridice şi mai mult percepţia utilizatorilor faţă de acest brand. Un argument solid pentru acest trend vine sub forma noului ultrabook Zenbook NX500 cu un display de 15,6 inci, ce reuşeşte să fie foarte subţire şi compact fără a face compromisuri privind configuraţia hardware sau calitatea display-ului.

În cazul acestui sistem, totul pleacă de la un panou cu o rezoluţie 4K egală cu 3840 x 2160 de pixeli. La interior, va avea un procesor Intel Core i7 şi un GPU GTX 850M cu 2GB de memorie VRAM. Cantitatea de memorie RAM va fi configurabilă până la un generos 16GB, iar toate împreună vor fi suficiente pentru o sesiune de gaming în deplasare. Pentru a stimula şi auzul, nu doar văzul, partea audio a lui NX500 va fi o combinanţie dintre SonicMaster Audio şi ICEpower, tehnologii dezvoltate în colaborare cu Bang & Olufsen.

Deşi nu avem încă o dată de lansare oficială sau măcar un preţ orientativ, cei de la ASUS au ţinut să menţioneze în comunicat un fapt evident. Preţul acestui ultrabook va depinde în funcţie de configuraţia hardware pe care o alegeţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI