ASUS Transformer Book V combină perfect Windows 8 cu Android

ASUS Transformer Book V combină perfect Windows 8 cu Android

Încercând să se adreseze celor care vor un gadget universal, ASUS Transformer Book V combină, într-o singură carcasă, un notebook, o tabletă şi un smartphone.ASUS-Transformer-Book-V android windows 8 cross-platform

ASUS Transformer Book V este revoluţionar într-o piaţă care, din multe puncte de vedere, s-a plafonat, fapt confirmat şi de vânzările de PC-uri în continuă descreştere. Acest hibrid poate rula Android sau Windows 8, în funcţie de ce vă doriţi să faceţi la un moment dat. Partea interesantă este că un proiect similar a fost desfiinţat în urmă cu jumătate de an, când asupra companiei taiwaneze de a nu lansa acel dispozitiv pentru că nu-şi doresc să se afle pe acelaşi hardware cu un SO Microsoft. Oare ce s-a schimbat între timp?

Trecând peste zvonuri şi ipoteze greu demonstrat, să revenim la elemente concrete. Acesta este un sistem construit în jurul unui panou de 12,5 inci care poate funcţiona independent de tastatură, fapt vizibil şi în imaginea de mai sus. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că , gadgetul găzduieşte pe spatele carcasei un smartphone. La un anumit nivel, conceptul este similar cu ceea ce întălnim la PadFone X. Merită reţinut că prezenţa telefonului în dock este necesară pentru ca tableta să ruleze Android.

Configuraţia hardware va avea la bază un procesor Intel Moorefield pentru telefon şi un al doilea procesor Intel Core i pentru tabletă. Smartphone-ul se va limita la 2GB RAM şi 64GB memorie pentru telefon, în timp ce partea de laptop va face saltul până la 4GB RAM şi 128GB spaţiu.

La ora actuală, nu avem o dată exact de lansare pentru Tranformer Book V sau un preţ aproximativ, dar sunt destul de încrezător că nu va fi foarte ieftin. Sunt curios dacă va prinde la public un astfel de altfel de all-in-one.