ASUS Strix GTX 750 Ti OC, un nou produs de gaming al producătorului

ASUS Strix GTX 750 Ti OC, un nou produs de gaming al producătorului

ASUS a anunțat lansarea unei noi plăci video pentru segmentul de gaming, Strix GTX 750 Ti OC ce vine ca o completare a portofoliului producătorului pe acest segment.

asus_strix_gtx_750ti_oc_gaming_graphics_card

Strix este un brand relativ nou, dezvoltat de ASUS pentru segmentul de componente destinate împătimiților de jocuri video. Strix GTX 750 Ti OC vine însoțită de tehnologii proprietare printre care DirectCU, sistemul de răcire dezvoltat de ASUS, ce oferă performanțe maxime atunci când placa funcționează la încărcare ridicată, cât și un nivel de zgomot foarte redus când este folosită pentru activitățile de zi cu zi sau pentru vizionarea de filme.

Noua placă dispune de componentele ASUS Super Alloy Power pentru durabilitate îmbunătățită și GPU Tweak pentru un overclocking mai simplu și mai flexibil. Strix GTX 750 Ti OC este echipată cu 2GB de memorie video GDDR5 cu o frecvență de 5400 MHzși funcționează la frecvențe supratactate de până la 1202MHz. Placa dispune de ieșire DVI Dual-Link, DisplayPort și HDMI. Strix GTX 750 Ti OC include GPU Tweak, un instrument exclusiv ce permite utilizatorului să controleze în timp real vitezele nucleului grafic, tensiunile și frecvențele pentru memorii, astfel încât supratactarea plăcii să se realizeze cât mai simplu.

Placa video Strix GTX 750 Ti OC va fi disponibilă în România la începutul lunii august la un preț aproximativ de 750 lei (TVA inclus).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI