Asus Maximus VI Impact cu răcire completă pe apă

Asus Maximus VI Impact cu răcire completă pe apă

EKWB a lansat un bloc pentru răcirea cu apă a plăcii de bază Asus Maximu VI Impact Mini-ITX.

Asus Maximus VI Impact EKWB

Nu este vorba despre un produs care vine cu placa de bază ci mai degraba despre o implementare dedicată a unui bloc pentru răcirea cu apă. În mod normal sistemele de răcire pe apă se aplică pe diferite elemente critice, fiind nevoie de kituri separate pentru mai multe zone. Sistemul de răcire de la EKWB este construit special pentru placa de bază Asus Maximus VI Impact Mini-ITX și acoperă VRM-ul, chipset-ul și procesorul. Aceștia au folosit cea mai performantă versiune de bloc de răcire, EKWB Supremacy, acesta fiind construit pentru a permite un flux mare al lichidului de răcire. Acest lucru înseamnă că poate fi folosit într-un sistem cu pompe mai slabe sau în sisteme mai complexe ce includ răcire pentru memorii și multiple plăci grafice.

”Suntem entuziasmați să introducem primul nostru bloc de răcire All In One, EK-FB ASUS M6I. Acesta oferă un design elegant cu doar două porturi, unul de intrare și unul de ieșire, lucru ce îmbunătățește funcționalitatea sistemului. Răcirea fără compromisuri a procesorului este asigurată de blocul EK-Supremacy. Această placă de bază, echipată cu sistemul nostru de răcire oferă fundația pentru construcția unui PC foarte performant de gaming, cu dimensiuni foarte reduse.” a declarat Niko Tivadar, Product manager EKWB.

EKWB Asus Waterblock

Sistemul de răcire dedicat vine în șase versiuni diferite, în funcție de materialele folosite, și sunt disponibile în magazinul online al celor de la EKWB, comenzile fiind livrate în toată lumea.

Citește și:
Etichete: