Sharkoon REX Watercooling Edition – o carcasă regândită pentru răcirea cu apă

Sharkoon REX Watercooling Edition - o carcasă regândită pentru răcirea cu apă

Sharkoon și-a extins gama de carcase pentru PC cu modelul REX Watercooling Edition, o carcasă regândită complet la interior pentru acest segment de utilizatori.

Carcasa racire apa  midi-tower Sharkoon REX 1

Design Carcasa Mind-Tower Sharkoon REX 1

Sharkoon REX, modelul după care s-au inspirat, arată aproape la fel la exterior și este o carcasă midi-tower ce suportă plăci de bază ATX Full. Varianta Sharkoon REX Watercooling Edition nu permite decât instalarea plăcilor de bazp microATX, din cauza spațiului pentru sistemul de răcire cu apă.

Așadar, atenție la achiziționarea acestui model. Aranjamentul interior permite instalarea radiatoarelor de 120 sau 240 mm în partea superioară, însă suportă și radiatoare pe aer cu o înălțime maximă de 165 mm. Interiorul carcasei este vizibil printr-un panou generos din plexi, pe capacul din stânga, și dispunem și de un sistem de management al cablurilor foarte bun, pentru a le ascunde de privirile cârcotașe.

Sharkoon REX Watercooling Edition dispune de cinci sloturi de expansiune și se pot instala până la două plăci video de până la 400 mm lungime. Carcasa vine cu două ventilatoare de 120 mm cu iluminare albastră, și permite montarea a încă 4 ventilatoare cu aceeași dimensiune. Unitățile optice instalabile sunt în număr de două, iar unitățile de stocare pot fi în număr maxim de trei, SSD-uri sau HDD-uri de 3,5 inci. Carcasa dispune de nu mai puțin de șase porturi USB din care două sunt USB 3.0, și desigur conectorii pentru căști și microfon.

Prețul Sharkoon REX Watercooling Edition ar trebui să fie în jurul sumei de 50 de euro, aproximativ 225 lei, dacă se păstrează raportul și dacă va fi disponibilă și în magazinele de la noi din țară. De primul element mă îndoiesc, disponibilitatea putând fi rezolvată prin precomandă.

Carcasa aerisire  Sharkoon REX 4

Carcasa Sharkoon REX 3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: