ASUS Game Box vine cu specificații încă neconfirmate

ASUS Game Box vine cu specificații încă neconfirmate

Segmentul de console de gaming mobile este un subiect destul de fierbinte și anul acesta. ASUS are și el în plan lansarea unui Game Box care se va baza pe Android.

ASUS Game Box

Chiar dacă nu este încă anunțată în mod oficial, consola ASUS Game Box a primit destul de multă atenție cu diverse grafice și randări 3D, iar cele mai noi vești vin de la GFXBench.com  care oferă detalii despre specificațiile, din nou ipotetice, ale acestui dispozitiv. Nu se știe momentan dacă acest produs va fi asemănător lui Ouya sau mai degrabă un fel de Nvidia Shield, însă conform specificațiilor avem un display de 6.9 inci FullHD, un chipset Tegra 4 Quad-Core ce rulează la o frecvență de 1.9 GHz, 1.8 GB memorie RAM și 5.6 GB pentru stocare. Probabil cei 0.2 GB lipsă din memoria RAM vor fi folosiți pentru procesare video.

Din zvonurile apărute, consola ASUS Game Box va rula Android 4.3 Jelly Bean, probabil upgradabil la 4.4.2 Kit Kat, din moment ce acesta este de ceva vreme pe piață. Cel mai probabil update-ul va fi făcut înainte de lansarea oficială, motivul pentru care se lucrează cu 4.3 fiind faptul că Game Box-ul este în dezvoltare de ceva vreme.

Nu se știe când va anunța producătorul acest dispozitiv ASUS Game Box sau ce preț va avea. Nu se știe nici dacă acesta va ajunge în mâinile utilizatorilor. Probabil că ASUS este conștient de faptul că Ouya și Nvidia Shield nu sunt atât de populare și are ceva rețineri cu privire la introducerea unui nou produs care nu este atât de căutat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI