ASUS dezvăluie un nou monitor de 32 de inci, curbat

ASUS dezvăluie un nou monitor de 32 de inci, curbat

ASUS a dezvăluit la Computex 2014, un nou model de monitor de 32 de inci, care este… curbat.

ASUS Monitor Curbat

Mi se pare mie, sau majoritatea producătorilor încep să se alinieze și ei acestui trend de a produce display-uri cu o curbură mai mult sau mai puțin vizibilă. Aici vorbesc atât de producătorii de smartphone-uri, cât și cei de televizoare, și, mai nou, și cei care produc doar monitoare pe segmentul de display-uri. Dacă Samsung și LG sunt primii pe piață cu produse de acest gen, la scurt timp, observăm produse similare și la alți producători. ASUS pare a fi primul care vine cu un monitor curbat cu o diagonală de 32 de inci, model pe care îl au expus în standul de la Computex 2014.

Desigur, nu se cunoscaprope nici un fel de informații despre disponibilitate sau preț, și e posibil ca acest model să fie doar un prototip și există de asemenea șansa să nu intre deloc în producție. Rezoluția acestuia este WQHD, adică 2560×144 pixeli cu un aspect de imagine, implicit de 16:9. Din punct de vedere conectică avem un DisplayPort, iar ca specificații despre imagine, un nivel de luminozitate specificat de 250 cd/m2.

Monitorul vine cu un finisaj metalic în jurul bezel-ului, și cu un stand destul de interesant, cu un look foarte modern, și cam atât.

Citește și: