ASUS anunță noi PC-uri All-In-One

, 23 Iun, 18:45

ASUS anunță o nouă serie de PC-uri All-In-One, dispozitive mai accesibile cu diagonale între 19,5  și 21,5 inci, concepute pentru uz casnic.

ASUS ET2230 (2)

Noile All-In-One-uri de la ASUS au diagonale de 19,5 și 21,5 inci și oferă o flexibilitate ceva mai ridicată din punct de vedere al upgrade-ului. Sistemele funcționează cu procesoare intel din generația a 4-a, Haswell mai exact și vin cu plăci grafice dedicate, Nvidia GeForce GT820M. Pentru toate modelele, accesul la memoria RAM este foarte facil, aceasta putând fi upgradată rapid, fără a desface tot sistemul. Carcasa sistemelor este una mult mai elegantă și mai subțire decât cea a generației anterioare iar ecranul permite o înclinare de până la 25 de grade pe spate.

All-In-One-urile ASUS au un ecran tactil, capacitiv în 10 puncte și cu un format 16:9. Pentru variantele de 21.5 inci ecranul are o rezoluție FullHD iar pentru cele de 19.5 inci rezoluția acestuia este HD, 1366×768 pixeli. Sistemele ASUS dețin o cameră web ce deține un software de recunoaștere a gesturilor de la o distanță de maxim 5 metri, într-o cameră bine iluminată. Sistemul a fost gândit pentru a nu mai avea nevoie de o telecomandă și este similar sistemului de control de pe televizoarele Smart.

ASUS ET2230 (1)

ASUS ET2230 (3)

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail