Specificațiile lui ASUS K014 apar pe internet

Specificațiile lui ASUS K014 apar pe internet

ASUS este un nume pe care utilizatorii tabletelor de calitate la un buget mai decent, ar trebui să îl cunoască. 

ASUS K014

Nu știu dacă trebuie să mai menționăm faptul că o mare parte din notebook-urile și utrabook-urile mai accesibile vin tot de la ASUS. Acestea fiind spuse, nu poate trece prea mult timp până când producătorul va arăta o nouă serie de tablete cu Android, într-o varietate de dimensiuni. Se pare însă că producătorul deține totuși un model puțin mai secret, ce poartă numele de cod ASUS K014, și vine într-un format de 8.9” cu un procesor Atom de generație nouă. Acest model apare în benchmark-urile GFXBench cu specificații destul de complete.

ASUS K014 vine așadar cu un display de 8.9” cu o rezoluție de 1920×1200 pixeli, într-un format 16:10, puțin diferit de produsele actuale. Tableta este propulsată de un procesor Atom Z3745, un procesor cu 4 nuclee din gama Bay Trail. Configurația este completată de 2 GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 32 GB, fiind astfel situată în gama high-end, după aceste specificații.

Dispozitivul va avea o cameră foto de 4.7 Megapixeli pe partea din spate, și o cameră de 1.2 Megapixeli pe partea frontală, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth și GPS, și va rula Android KitKat 4.4 direct din cutie. Rămâne de văzut momentul când va fi disponibilă această tabletă și ce alte elemente noi va aduce pe piață, atunci când va fi lansată în mod oficial.

Etichete: