Aproximativ 3,2 milioane de oameni joacă Destiny în fiecare zi

Aproximativ 3,2 milioane de oameni joacă Destiny în fiecare zi

Destiny este jocul cu cel mai mare buget din istorie și titlul pare să-și merite investiția cu vârf și îndesat. Milioane de oameni petrec mult timp în universul sci-fi al Destiny.

destiny-incasari-500-milioane_thumb.jpg

Într-o postare pe site-ul oficial Bungie, David ”Deej” Dague a relevat că Destiny înregistrează, în medie, aproximativ 3,2 milioane de jucători zilnic.

Sesiunile de gaming ale acestora durează cam trei ore, chiar și în zilele de lucru. Jucătorul obișnuit de Destiny se loghează în joc aproximativ de 1,8 ori pe zi și au jucat Desitny de 20,9 ori în total.

Cei de la Bungie spun că în ultimele trei săptămâni au jucat online Destiny mai mulți oameni decât Halo 3 și Halo:Reach combinat, pentru aceeași perioadă. Trebuie ținut minte că cele două titluri se pot juca și offline, iar în Destiny trebuie să fii logat online, chiar dacă joci singur.

”Reacțiile și opiniile voastre ne-au ajutat să facem Destiny un joc mai bun pe parcursul ultimei luni. Să fii pionier într-un domeniu nu este niciodată ușor. Când vedem numerele, este ușor pentru noi să spunem că destinația a meritat călătoria”, a scris Dague, pe blog.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: