Destiny, cel mai bine vândut joc exclusiv pentru console în România

Destiny, cel mai bine vândut joc exclusiv pentru console în România

Destiny este, în acest moment, cel mai bine vândut joc exclusiv pentru console în România în 2014, în urma numărului de precomenzi confirmate și a vânzărilor din ziua lansării, se arată într-un comunicat remis „Playtech“.

destiny launch trailer

 În plus, majoritatea celor care au achiziționat Destiny în România au preferat platformele PlayStation, un rezultat al parteneriatului cu Sony Computer Entertainment.

Activision Publishing confirmă  că vânzările Destiny au depășit la nivel mondial suma de 325 mil. USD, conform informațiilor furnizate de partenerii companiei și Chart-Track, cât și a estimărilor interne efectuate de Activision Blizzard.

“Fanii au jucat Destiny peste 100 mil. de ore în prima săptămână de la lansare. Asta înseamnă că Destiny se ridică deja la nivelul celor mai populare jocuri din seria Call of Duty, o serie considerată vârf de lance în industria de profil” a declarat Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing. „Milioane de jucători se distrează jucând Destiny, iar acesta este doar începutul. Destiny este o platformă care va crește și va evolua în timp. Noi vom colabora îndeaproape cu Bungie pentru a aduce în joc mai mult conținut și o serie de experiențe noi.”

Experiența Destiny va continua cu ajutorul celor două expansion-uri, primul fiind disponibil încă din luna decembrie a acestui an. Acestea cuprind misiuni complet noi, singleplayer și co-op, hărți multiplayer şi o gamă largă de arme, armuri şi echipamente noi de câştigat. 

Cele două expansionuri sunt următoarele: 

o   Expansion I: The Dark Below – Primul expansion – sub suprafaţa Lunii, în adâncuri, fanii vor descoperi un mormânt antic, care nu a fost deschis niciodată, şi un zeu al întunericului care a strâns o armată de războinici în adâncurile Hellmouth, adăpostul rasei inamice Hive
o   Expansion II: House of Wolves – Al doilea expansion – detaliile vor fi date publicităţii ulterior
o   Platformele PlayStation vor cuprinde şi conţinut exclusiv suplimentar pentru Expansion I şi II, iar acesta va rămâne exclusiv cel puţin până în toamna anului 2015

În Destiny, jucătorii sunt Gardieni ai ultimului oraş de pe planeta Pământ, care explorează ruinele antice ale sistemului nostru solar, de la dunele roşiatice ale planetei Marte până la junglele luxuriante de pe Venus. Deţinând puteri incredibile, jucătorii trebuie să se lupte cu inamicii omenirii şi să recupereze tot ce s-a pierdut în timpul prăbuşirii civilizaţiei.

Etichete: