24 apr. 2014 | 16:14

Aproape 1% din smartphone-urile cu Android sunt Galaxy S5

ACTUALITATE
Aproape 1% din smartphone-urile cu Android sunt Galaxy S5

Un studiu recent confirmă popularitatea explosivă a noului , asociind acestuia nu mai puţin de 0,7 procente din piaţa de Androide.

Samsung Galaxy S5

Nu este nici o surpriză faptul că a oferit spre achiziţie un nou smartphone de succes odată cu lansarea celui mai nou vârf de gamă al său. Zilele trecute, afirmam într-un material că orice producător de telefoane poate să reinventeze apa caldă în aceasă perioadă şi tot Galaxy S5 va capta întreaga atenţie a publicului. Recent lansatul HTC One M8 este o dovadă clară a acestei realităţi.

Pe data de 11 aprilie a acestui an, în 125 de ţări de pe întreg mapamondul, Samsung a făcut un efort supra omenesc pentru a-şi oferi telefonul unor pieţe cât mai numeroase. Rezultatele nu a întârziat să apară. La această oră, vânzările înregistrate de gigantul sud-coreean le-au depăşit detaşat pe cele ale Galaxy S4 la acelaşi număr de zile distanţă. Mai mult decât atât, Localytics a observat că 7 zile, între 11 şi 18 aprilie, au fost suficiente pentru ca 0,7% dintre toate aparatele cu Android să fie acum Galaxy S5.

Această performanţă este cu atât mai remarcabilă cu cât, noul vârf de gamă al celor de la Samsung, a fost lansat într-o piaţă dominată de terminale performante. Pe de altă parte, fragmentarea platformei Android continuă să fie foarte problematică la această oră şi doar astfel de aparate, care ies în faţă prin design, calitate a construcţiei şi rezistenţă la intemperii, o mai pot coagula parţial.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele