27 iul. 2014 | 09:34

Angry Birds Transformers: păsările devin roboți în cel mai nou joc Rovio [VIDEO]

VIDEO ACTUALITATE

Dacă nu te-ai plictisit în ultimii ani de Angry Birds, atunci te vei bucura să afli că are un nou titlu „în facere“. Se numește Angry Birds Transformers și a apărut primul trailer cu acesta.

Angry Birds și Transformers sunt două francize care au adus foarte mulți bani producătorilor lor. Acum, s-au unit și în câteva săptămânii vom vedea un nou joc din seria finlandezilor de la Rovio. Angry Birds Transformers are acum primul trailer, dar fără a prezenta ceva din gameplay-ul jocului.

Angry Birds există din decembrie 2009, cu primul joc lansat pentru dispozitivele cu iOS. În aproape un an de zile, 12 milioane de copii au fost cumpărate din App Store (pe Android jocul avea să fie gratuit), iar abia atunci a început compania Rovio să creeze versiuni și pentru alte telefoane. În prezent, a ajuns la aproape două miliarde de descărcări, pe mai multe platforme, și a ajuns chiar și pe televizoarele Smart ale Samsung.

Citește și: Copii cu dizabilităţi se pot trata învăţând un robot Angry Birds

Rovio, compania care a creat Angry Birds, a lansat mai multe versiuni ale jocului: Seasons, Rio, Space, Star Wars, Star Wars II, Friends, Go! și Epic, iar acum urmează Transformers. Pe lângă succesul acesta, compania a încercat să își diversifice oferta cu Bad Piggies sau Angry Birds Stella și Amazing Alex, un joc independent de franciză. Acestea au avut succes într-o mică măsură, comparat cu Angry Birds.

Aplicațiile Rovio sunt aici: Play Store pentru Android și App Store pentru iOS.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele