Android 5.0 Lollipop ajunge oficial pe Nexus 7, informează ASUS

Android 5.0 Lollipop ajunge oficial pe Nexus 7, informează ASUS
16:56 20.11.2014

ASUS anunță că Nexus 7 va primi actualizarea la Android 5.0 Lollipop printre primele dispozitive. 

nexus 7 cu android lollipop

Nexus 7 este inclusă în primul val de dispozitive cu Android care vor primi actualizarea la ultima versiune a sistemului de operare Android 5.0 Lollipop. ASUS, printr-un comunicat remis „Playtech“, încurajează atât clienții existenți, cât și viitorii posesori ai tabletei să treacă la Android 5.0 Lollipop pentru a beneficia de noile funcții și îmbunătățiri de securitate. Trecerea se face OTA (over-the-air) pentru toate modelele Nexus 7 WiFi fabricate de ASUS. Actualizarea pentru modelele Nexus 7 LTE/3G va demara în luna decembrie 2014.

Android 5.0 Lollipop oferă noi funcții interesante pentru tableta Nexus 7. Noua filosofie de design: Material din Android 5.0 Lollipop aduce culori îndrăznețe și animații fluide pentru o experiență unitară. Notificările oferite de Nexus 7 sunt de asemenea îmbunătățite prin trecerea la Android 5.0 Lollipop. Notificările din partea superioară a ecranului îi permit utilizatorului să răspundă fără a părăsi aplicația curentă, accelerând fiecare interacțiune. Utilizatorii au un control mai mare asupra notificărilor, alegând informația care va fi afișată atunci când dispozitivul este blocat.

Mai mult, Android 5.0 Lollipop oferă Bluetooth Smart, un mod Bluetooth cu un consum energetic redus, care extinde autonomia tabletei atunci când se conectează la dispozitivele din apropiere. Cea mai recentă versiune Android include o nouă funcție „personal unlocking“. Prin indicarea unor conexiuni sigure, cum ar fi “acasă” sau “serviciu” sau prin împerecherea tabletei cu dispozitivele din apropiere, posesorii de Nexus 7 pot trece mai repede de ecranul blocat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI