Android 5.0 Lollipop are probleme la redarea filmelor pe Nexus 7

Android 5.0 Lollipop are probleme la redarea filmelor pe Nexus 7

 începe să fie trimis către dispozitivele Nexus, iar câteva mici probleme sunt inevitabile și posesorii de Nexus 7 se pare că le au.

ASUS Nexus 7 2013 (14)

La doar câteva săptămâni după începerea propagării noului către dispozitivele Nexus, pe lângă schimbările pozitive introduse de această versiune a sistemului de operare Google, încep să fie sesizate şi mici probleme. Din fericire, acestea nu sunt nişte probleme globale, afectând doar anumite aparate.

De această dată vorbim de Nexus 7 ediţia 2013. Mai mulţi posesori ai respectivei tabletei au început să întâmpine probleme în redarea de clipuri video după tranziţia la Lollipop. Indiferent dacă era vorba de un clip pe YouTube sau din orice altă sursă online, mai multe persoane au raportat un amalgam de mesaje de eroare care, la final, se reflectau în imposibilitatea rulării unui clip. Deşi problema este destul de gravă, importanţa ei depinde de cât de mult vă uitaţi voi la clipuri.

nexus-7-android 5.0 lollipop

Până când cei de la Google vor publica o soluţie dedicată pentru această problemă sau un mic update suplimentar, există câte posibilităţi temporare pentru remedierea probleme pe care le puteţi încerca. Prima şi cea mai evidentă implică închiderea completă a tabletei şi repornirea ei. A doua are legătură cu meniul Developer Options din Settings, de unde puteţi dezactiva sau activa „Use NuPlayer (experimental)“. Această schimbare, pentru a intra în funcţiune, necesită de asemenea repornirea tabletei.

Dacă ar fi să ne luăm după rapoartele online, problema de mai sus pare destul de răspândită. Din acest motiv, dacă aveţi un Nexus 7 (2013) şi aveţi o pasiune pentru filme online, ar fi recomandat să mai aşteptaţi până faceţi update.