Android 4.4.3 va ajunge și pe alte dispozitive decât Nexus 5

Android 4.4.3 va ajunge și pe alte dispozitive decât Nexus 5

Rapoartele spun că Android 4.4.3 va ajunge în următoarele săptămâni pe Google Nexus 5 și pe alte dispozitive high-end ale altor producători.

Google Nexus 5 Review (13)

Desigur, cele mai vizate în momentul de față ar fi HTC One M8, al cărui review îl puteți găsi și la noi pe site, Sony Xperia Z, HTC One Google Edition, Moto G (un smartphone mai greu de găsit la noi) și chiar și Galaxy S4. Nu s-a specificat nimic despre cel mai recent flaghship al lui Samsung, Galaxy S5, însă bănuim că va fi introdus și acesta în această listă cât mai curând. Update-ul la Android 4.4.3 va aduce rezolvarea unor probleme cu camera foto, restart-uri random, probleme de securitate și Bluetooth. Nu se spune din nou nimic de bateria smartphone-urilor care au primit recent upddate-ul la KitKat 4.4.2, cum este desigur și Galaxy S4.

Pe lângă zvonurile că acest update va fi disponibile și pe alte modele decât Nexus 5, pentru că nu vorbim de informații oficiale, se discută și despre următoarea variantă mai complexă a sistemului de operare de la Google, Android 4.5 Lollipop. Probabil cele mai multe informații le vom afla la începerea conferinței Google I/O, care are loc pe 25 și pe 26 iunie. Nu se cunosc aproape nici un fel de informații despre avantajele noului Android 4.5, și care din dispozitivele de pe piață îl vor suporta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: