Ai carte, ai parte de taxi gratis: Cum poți călători gratuit în București folosind o aplicație

Ai carte, ai parte de taxi gratis: Cum poți călători gratuit în București folosind o aplicație

Datorită celei mai noi inițiative a celor de la Clever Taxi poți circula astăzi gratis cu taxiul în București, iar clienții care citesc vor avea parte și de alte surprize.

clever taxi cover

În cursul zile de astăzi, timp de 8 ore, într 09:00 și 17:00, bucureștenii vor avea șansa de a beneficia de curse gratis cu taxiul, necesară fiind instalarea aplicației mobile Clever Taxi. Aceasta este disponibilă pe toate sistemele de operare mobile. Inițiativa face parte din campania Cărțile pe față, pentru a redeștepta gustul pentru lectură.

Conform Metropotam, campania Cărțile pe față a început în Cluj-Napoca și s-a extins treptat și în alte parți ale țării, Clever Taxi fiind partener și sprijinind acțiunile pentru incurajarea lecturii. Clujenii s-au bucurat pentru o zi, de avantajele oferite de Clever Taxi și au experimentat o călătorie mai neobișnuită. Puteți vedea aici cum s-au desfășurat lucrurile în Cluj-Napoca.collage clever taxi 1

La inițiativa aceasta nu participă taxiurile celor de la Clever, fiind vorba doar de o singură mașină care va circula până la ora 17:00 în București transportând pasageri. Prin intermediul aplicației Clever Taxi, disponibilă cele mai importante sisteme de operare mobile, veți putea comanda taxi-ul din campania Cărțile pe Față, iar dacă aveți norocul ca acesta să vă răspundă, vă așteaptă o cursă gratis. Cel care vă va transporta va fi chiar cel care a scris ”Cărțile pe Față”, aceasta urmând a fi lansată în seara aceasta la noul BiblioLounge din cadrul Bibliotecii Ion Creangă, Christian Tell nr.10 (zona Piața Romană).

Campania se termină astăzi, 27 noiembrie, la ora 17:00, așa că va trebui să vă grăbiți dacă vreți să beneficiați de acea călătorie gratis cu taxi-ul. Iar dacă aveți o carte cu voi, poate veți fi plăcut surprinși.

Citește și: