15 apr. 2014 | 10:22

ACME lansează o stație grafică portabilă, cu panouri 4K de invidiat

ACTUALITATE
ACME lansează o stație grafică portabilă, cu panouri 4K de invidiat

ACME Portable este o companie care şi-a făcut un renume construind , iar acesta este ultimul exemplu, o stație grafică.

ACEM MegaPac L2 utilizare

Pentru că utilizatorii de computere se împart în mult mai multe categorii decât v-aţi da seama la prima vedere, există un anumit segment de piaţă care necesită astfel de . Pornind probabil de la o cerere semnificativă, ACME Portable este o companie care creează aceste sisteme semi-portabile. Mai multe decât atât, le şi actualizează la intervale regulate de timp.

Cea mai recentă creaţie a lor poartă numele MegaPAC L2 şi este construită în jurul unei combinaţii de două monitoare perfecte pentru procesare video, randări 3D şi editare foto profesională. Monitorul de jos se rezumă la o rezoluţie nativă Full HD, în timp ce display-ul din partea de sus a ecuaţiei face saltul la 4K Ultra HD. Trecând însă peste rezoluţia de 3840 x 2160 de pixeli, merită avut în vedere faptul că, împreună, cele două panouri formează o suprafaţă de lucru imensă.

Deşi doar preţul ecranelor este unul pe care mulţi dintre noi nu l-am da niciodată pe un sistem desktop, configuraţia hardware nu lasă loc de compromisuri. Sub capotă găsiţi implicit nişte combinaţie de invidiat pe care, în funcţie de buget, le puteţi extrapola. Puteţi ajunge până la procesoare Intel Xeon de ultimă generaţie cu 12 core-uri şi până la un maxim de 20TB de spaţiu de stocare în format SSD de mare viteză, expandabil prin intermediul sloturilor PCI Express. Suportă nativ Windows şi Linux, iar preţurile pentru astfel de mastodonţi sunt atât de mari, încât nici măcar nu sunt făcute publice.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele