Acer vrea să vă sporească încrederea în Chromebook-urile sale andurante

Acer vrea să vă sporească încrederea în Chromebook-urile sale andurante

Prin noile sale Chromebook-uri, cei de la vor să vă convingă în legătură cu gradul sporit de rezistenţă al acestora în condiţii agresive de utilizare.

Acer-Chromebook-C720-rear-view-640x526

Atâta timp cât vor exista, -urile vor fi nişte sisteme portabile ieftine şi bune pentru un număr destul de variat de scenarii. Chiar dacă nu sunt la fel de populare în fiecare colţ al mapamondului, acestea reprezintă o soluţie atrăgătoare pentru elevii şi studenţii care vor un sistem portabil ieftin, poate chiar de dimensiunea unei tablete, dar care să vină cu o tastatură fizică ideală pentru sesiuni extinse de redactat proiecte.

Pentru prima parte a lui 2015, Acer are pe ţeavă două Chromebook-uri mai rezistente create pentru a face faţă utilizatorilor nu foarte grijulii. Acestea vor avea două diagonale, de 15,6 şi 11,6 inci. Display-urile efective vor fi protejate suplimentar pentru a se zgâria mai greu, în timp ce balamalele de la ecran vor fi suficient de puternice pentru a transporta un astfel de notebook ţinându-l de ecran dacă vreţi.

Acer C740 Chromebook este sistemul de 11,6 inci cu 1366 x 768 a cărui carcasă va fi realizată dintr-un metal eloxat, cu balamale ranforsate. Procesarea va fi realizată de un Intel Core de generaţia a cincea pe arhitectură Broadwell, până la 4GB RAM. Va avea 32GB de memorie internă şi o autonomie de 8,5 ore. Conectica va include WiFi, Bluetooth 4.0, USB 3.0, HDMI şi un cititor de SD-uri. Toate acestea se vor reflecta într-un preţ final de 250 de dolari.

C910 este Chromebook-ul mai mare al celor de la Acer, cu un display de 15,6 inci şi exact aceeaşi rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. Dacă bugetul vă va permite, puteţi face saltul la un panou Full HD. Tot la capitolul upgrade-uri, veţi putea alege dintre un Intel Celeron sau un Core i3 Broadwell. Pentru această configuraţie nu avem încă un preţ orientativ, dar nu ar trebui să fie mai mare de 300 de dolari, în contextul în care, restul configuraţiei este foarte similară cu a modelului de 11,6 inci.

Ambele ar trebui să poate fi achiziţionate până în luna martie a anului viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: