Zonga pentru WP8 – muzică de calitate la purtător

Zonga pentru WP8 –  muzică de calitate la purtător

După ce am experimentat servicii externe, gen , iRadio sau Pandora, experienţa oferită de mi se pare cât se poate de competitivă.

Aplicatia Zonga WP8

Totul începe cu o perioadă de test de trei luni. Atât aveţi la dispoziţie pentru a asculta toată muzica din lume. Deşi această formulare este destul de generică, realitatea este că cele aproximativ 20 de milioane de piese este aproape imposibil să nu includă şi muzica voastră preferată. În plus, faţă de servicii similare din afară, sunt mari şanse să găsiţi mult mai multă muzică autohtonă, dacă acest aspect vă încântă în vreun fel.

Zonga Microsoft Windows Phone 8 WP8

Deşi Zonga este un serviciu pe care îl puteţi experimenta de pe orice smartphone sau tabletă, voi insista aici pe experienţa oferită de aplicaţia pentru Windows Phone. Aceasta din urmă abia de curând a intrat în portofoliul creatorilor, motiv pentru care merită toată atenţia.

În urma autentificării sau procesului de creare al contului, ajungeţi într-o interfaţă în limba română cu elemente cât se poate de clare. Aveţi o căsuţă de căutare şi butoane individuale pentru recomandări, topuri, favorite, playlist-uri şi setări. Dacă vă aflaţi în pană de idei, puteţi apela la un playlist sau, printr-un swipe de la dreapta la stânga puteţi vedea albumele recente introduse pe platformă. Puteţi fără probleme să ascultaţi integral cel mai recent album de la Robbie Williams sau James Arthur fără nici un fel de întrerupere. Din experienţa mea de audiţie de câteva ore bune, nu am auzit nici o reclamă, motiv pentru care nu cred că există. Interfaţa de redare este de asemenea foarte simplă. De aici puteţi activa modul aleatoriu sau repetare, puteţi trece o melodie la favorite sau puteţi ajunge rapid la alte lucrări ale respectivului artist. Un element special care m-a atras la aplicaţie este faptul că, în cazul în care vă autentificaţi cu contul de Facebook, vor fi trecuţi automat la favoriţi toţi artiştii la care aţi dat vreodată like.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit, dar după cele trei luni gratuite veţi fi obligaţi să plătiţi aproximativ 3 euro pe lună. Din punctul meu de vedere suma este justificată foarte bine, iar aplicaţia pentru Windows Phone nu este cu nimic mai prejos decât cea de iOS sau Android.

Citește și: