Xtreamer JoyZ – Un concurent foarte serios pentru Galaxy S3

Xtreamer JoyZ – Un concurent foarte serios pentru Galaxy S3
15:00 30.04.2013

Samsung Galaxy S3 a devenit un etalon pentru multi producatori, iar Xtreamer JoyZ este un nou smartphone care il ataca direct, atat ca performanta, cat si ca pret.

Xtreamer JoyZ

Xtreamer JoyZ este primul smartphone realizat cu specificatii foarte apropiate de Galaxy S3, ba chiar unele chiar mai avansate, si care detine un pret de doar 299 Euro. Smartphone-ul foloseste acelasi procesor Exynos cu 4 nuclee de pe S3, are o diagonala a display-ului de 4.7 inci, un acumulator mai puternic, 2500 mAh fata de 2100 mAh, o camera de 13 Megapixeli fata de cei 8 Megapixeli de pe Samsung si o greutate foarte apropiata. Aditional, ecranul este protejat de Gorilla Glass 2 si are aceeasi rezolutie de 720×1280 pixeli.

Diferenta majora ce constituie o atractie destul de mare, este nivelul avansat de customizare pe care il ofera sistemului de operare Android. Aici se numara optimizarea task manager-ului, posibilitatea de a inregistra apelurile efectuate, root cu acces la modul SuperUser, update-uri incrementale si o serie de aplicatii comune care vin preinstalate. Se pare ca acest dispozitiv ar putea fi o mana cereasca pentru cei care prefera sa faca modificari avansate smartphone-ului lor.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Xtreamer JoyZ/”/]

Interfata si icoanele pot sa spun ca sunt printre cele mai elegante pe care le-am vazut pana acum, iar suportul pentru update-uri incrementale si cel pentru backup al informatiilor de pe telefon sunt o idee excelenta si foarte simplu realizata. Galeria de screenshot-uri ar trebui sa va ofere mai multe detalii decat putem cuprinde aici.

Momentan telefonul este disponibil in tari apropiate de noi ca Slovenia, Germania, Ungaria si chiar si in Romania. www.xtreamer.ro este site-ul de unde putem achizitiona momentan doar produse de genul Media Playere. Sa speram ca vor aduce si smartphone-ul in curand.

 Xtreamer JoyZ (1)

Xtreamer JoyZ (2)

Xtreamer JoyZ (2)

Xtreamer JoyZ (3)

Xtreamer JoyZ (4)

 

Etichete: