Samsung glumeste din nou „cu perdea” in noua reclama la Galaxy S III

Samsung glumeste din nou „cu perdea” in noua reclama la Galaxy S III

Mai tineti minte reclamele la Galaxy S III pe care le defineam ca indecente acum cateva luni? Samsung reitereaza acea reteta intr-o reclama cu Mos Craciun.

samsung galaxy s III santas

In urma cu aproximativ doua luni, Samsung promova functia de transfer de date prin NFC prin intermediul unor reclame care nu le-au castigat numai laude, iar acum conceptul respectivei campanii este reiterat. Personal, cam stau in dilema daca vreodata undeva ar trebui facute reclame care sa faca referire la libidoul sotiei lui Mos Craciun. Totusi, cei de la Samsung sunt de parere ca da. In incercarea de a face referire la un continut indecent partajat prin NFC, doamna Craciun ii spune Mosului ca nu ar trebui sa vizioneze respectivul clip pe sanie.

Galaxy S III va continua sa fie un succes de piata indiferent daca suntem sau nu de acord cu aceasta campanie de Craciun, dar traiesc cu impresia ca imi scapa mie ceva. Poate aceste reclame sunt un pic mai elaborate decat o referinta mascata la un sex tape si eu nu o zaresc. Voi ce ziceti, asa ar trebui sa fie reclamele de Craciun?

Citește și: