Xperia Z1S este un Xperia Z1 un pic mai mic – urmează să se lanseze

Xperia Z1S este un Xperia Z1 un pic mai mic - urmează să se lanseze

Pentru că orice smartphone care se respectă trebuie să aibă urmaşi, acelaşi lucru se poate spune şi despre şi iminentul Xperia Z1s.

xperia-z1s vs xperia z1 F

Zvonurile nu mai sunt de mult dedicate doar produselor Apple sau Samsung, motiv pentru care şi dispozitive nelansate de la giganţi precum Sony ajung în aceste zile pe internet. În acest caz, este vorba de un terminal cu numele de Xperia Z1S, un frate mai mic pentru Xperia Z1 şi un gadget foarte similar cu un smartphone ce se comercializează doar în Japonia. În tara Soarelui Răsare, acest aparat poartă numele de .

Deşi companii precum Samsung profită într-un mod ostentativ de un brand precum Galaxy S4 pentru a lansa variante mini care nu au nici un fel de legătură cu produsul original din punct de vedere al performanţei, aceasta nu este şi politica angajată de Sony.

În cazul noului model din imaginea de mai sus, Xperia Z1s, interiorul este cât se poate de similar cu modelul de 5 inci, cu expecţia faptului că ecranul este unul mult mai mic şi anume de 4,3 inci. În rest, vorbim tot de un Qualcomm Snapdragon 800 cu 2GB RAM, o memorie internă de 16GB, o cameră frontală de 2 megapixeli şi una principală cu un senzor spectaculos 20 de megapixeli. Bateria de 2300 mAh este mai mult decât suficientă pentru o zi de muncă, iar dacă stilul vostru de viaţă este unul un pic mai agresiv ar trebui să profitaţi la maxim de rezistenţa aparatului la apă şi praf.

Dacă cele mai recente zvonuri legate de lansarea acestui nou mod se confirmă, ar trebui să vedem o lansare oficială pe 26 noiembrie, în câteva zile. Nu există momentan vehiculate nişte preţuri mai mult sau mai puţin ancorate în realitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: