Sony Xperia Z1 f este varianta mini la Xperia Z1

Sony Xperia Z1 f este varianta mini la Xperia Z1

Folosind un sistem promovat de companii precum Samsung, Sony va lansa in curand varianta mini a lui , cu numele de Xperia Z1 f.

Sony xperia z1 f z1 mini

este cel mai recent smartphone al japonezilor si varful de gama actual al companiei. Incercand sa profite de popularitatea terminalului si de faptul ca unii utilizatori isi doresc o versiune mai compacta a aceluiasi pachet de specificiatii, se pare ca Sony va lansa in curand Xperia Z1 f, varianta mini a lui Z1. Specificatiile complete impreuna cu imaginea de mai sus au fost descoperite intr-un catalog tiparit al operatorului japonez NTT DoCoMo.

Sony va aplica o cu totul alta reteta in cazul Z1 f, fata de Samsung, care atunci cand vorbeste de un Galaxy S4 Mini integreaza doar numele din fratele mai mare, sub nici o forma procesorul puternic sau camera la fel de capabila. Cu Sony, vorbim de acelasi SoC Qualcomm Snapdragon 800, aceeasi cantitate de 2GB de memorie RAM, plus senzorul impresionant de 20.7 megapixeli. Intre cele doua versiuni nu exista decat un downgrade la capitolul ecran.

Daca Z1 integreaza un panou Full HD de 5 inci, Z1 f se ascunde in spatele unui panou de 4,3 inci cu o rezolutie nativa 720p. In rest, vorbim de o baterie de 2300 mAh si o cantitate de memorie standard de 16GB.

La ora actuala, este aproape imposibil ca acest dispozitiv sa depaseasca granitele Japoniei, in orice caz, stim macar ca va fi disponibil in patru culori diferite inca de la lansarea ce va avea loc peste cateva saptamani.

Citește și: