Xigmatek Orthrus SD1467 – Un cooler cu „personalitate”

Xigmatek Orthrus SD1467 - Un cooler cu personalitate

orthrous-p5Xigmatek a anuntat oficial lansarea unui nou cooler pentru procesor, unul cu un design mai putin conventional – Orthrus SD1467. Xigmatek a anuntat un nou cooler pentru procesor, un model care a fost prezentat la Computex, si care va iesi rapid din stadiul de prototip, fiind aprobat pentru productie. Numele complet al acestui cooler este Xigmatek Orthrus SD1467.

Sistemul de racire are o baza solida din cupru, strabatuta de sapte heat-pipe-uri de 6 mm grosime. Cele cinci heat-pipe-uri centrale se conecteaza la radiatorul des din aluminiu, racit de un ventilator de 140 mm. Viteza de rotatie a acestuia este de la 800 la 1200 rpm. Mai exista inca un radiator mai mic, racit de un ventilator de 80 mm in diametru cu o viteza de rotatie de pana la 2000 rpm, la care se conecteaza restul de doua heat pipe-uri.

Cooler-ul este acoperit de o masca din plastic iar ventilatoarele care sunt de culoare portocalie, au iluminare de culoare alba. Unitatea va fi compatibila cu procesoarele AMD si Intel de generatie actuala si se presupune ca va fi compatibil cu orice placa de baza indiferent ca este in format E-ATX sau Mini-ITX. Nu exista momentan nici un zvon legat de pretul acestui produs sau de cand va aparea fizic pe rafturile magazinelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: