Xbox One are in sfarsit o data oficiala de lansare

Xbox One are in sfarsit o data oficiala de lansare

Dupa presiuni destul de mari din partea dezvoltatorilor de jocuri si a fanilor, cei de la Microsoft au decis sa faca publica data de .

microsoft xbox one kinect 2data de lansare anunt

Cu toate ca Romania nu se afla in primul val, de parca am vorbi de aderarea la UE, cei mai multi dintre noi am fost curiosi cand vom putea sa punem mana pe un . Indiferent daca o vom face pe un canal mai mult sau mai putin oficial, important este ca noua consola a celor de la Microsoft sa ajunga in vreun magazin undeva pe glob.

Data de 22 noiembrie reprezinta momentul in care cea mai noua unealta de gaming creata in Redmond va vedea ambianta unor magazine retail. Inca din vara acestui an, 500 de dolari este pretul cu care am ajuns sa asociem ansamblul format din consola efectiva si a doua generatie a senzorului Kinect. Din primul val de lansari vor face parte: Australia, Austia, Brazilia, Canada, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Mexic, Spania, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii si Noua Zeelanda. Initial, pe aceeasi lista mai erau alte opt tari europene, lansarea in respectivele teritorii s-a mutat insa pana in prima parte a lui 2014.

In cutie, cu 500 de dolari veti putea cumpara o consola, un controller, un senzor Kinect de generatia a doua si o casca de chat. Ca un mic detaliu, la momentul lansarii, 23 de jocuri vor fi in total disponibile pentru Xbox One. Printre acestea se numara Forza Motorsport 5 si Killer Instinict.

Ca o alternativa, daca sunteti sau vreti sa deviniti fani Sony intre timp, japonezii vor scoate pe piata noul PS4 pe 15 noiembrie in SUA si pe 29 noiembrie Europa. In prima etapa, Sony spera sa-si vada consola in magazinele companiei din 32 de tari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI