Microsoft face unboxing la Xbox One Day One edition

Microsoft face unboxing la Xbox One Day One edition

Chiar daca majoritatea celor care sperau sa puna mana pe un Day  One edition au fost dezamagiti pentru ca nu au reusit, mai exista o sansa.

 

edition este o versiune a popularei console care inlude mai multe beneficii destinate gamerilor si mai multe accesorii originale livrate in cutia din imaginea de mai sus. Pentru ca de cele mai multe ori nu prea suntem convinsi de beneficiul unei precomenzi cu trei-patru luni inainte de a pune efectiv mana pe un produs, astfel de clipuri gen unboxing ne ajuta enorm. Mai dureaza cateva luni bune pana cand noul Xbox se lanseaza oficial, insa un gest dragut este ca un oficial Microsoft a luat parte la scurt metrajul de mai sus.

Clipul de mai sus este un unboxing la Xbox One care va ajuta sa intelegi mai bine de ce foarte multi gameri entuziasti s-au ingramadit sa dea un ban in plus numai pentru a fi printre primii care conecteaza noua consola la TV. Larry Hryb, director de programare Xbox Live, ne arata ca vom avea cu aceasta versiune a consolei un controller personalizat marcat Day One Edition si o realizare digitala Day One Edition va fi afisata pe profilul de Xbox Live. Nu lipsesc nici noul senzor Kinect dotat cu patru microfoane si o camera Full HD. Pentru ca cei de la Microsoft vor sa promoveze aceasta consola ca fiind centrul vietii voastre digitale, in cutie vor fi incluse si niste emitatoare de infrarosu menite sa va ajute sa controlati din meniul Xbox One si alte dipozitive multimedia de prin casa, gen Smart TV, sistem audio sau decodor TV. In acelasi pachet veti mai gasi o pereche de casti pentru chat mai performante decat generatia anterioara, un cablu HDMI si un cablu microUSB.

La capitolul detalii pe care nu le-am mai auzit pana acum vizavi de noua consola, merita retinut faptul ca, daca nu aveti cum sa va luati baterii pentru controller, noul gamepad functioneaza conectat prin intermediul cablului USB chiar si fara baterii in carcasa.

Xbox One Day one edition

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: