Cat costa sa-i pilotezi pe Superman si Ironman ? [+VIDEO]

, 03 Iul, 10:14

Indiferent de pret, foarte multi isi doresc ca pe parcursul vietii lor sa-si vada in zbor, Superman si Ironman.

SUperman iron man radio controlled

Pentru pasionatii excentrici de aeronautica care s-au plictisit de controlat avioane de jucarie, exista posibilitatea achizitiei unor personaje de benzi desenate, de jucarie. Astfel, nu mai trebuie sa va limitati la avioane sau elicoptere, puteti controla .

Atunci cand banii nu sunt o problema si va doriti o jucarie pe masura unui buget generos, printre optiuni se afla orice personaj de benzi desenate, ca robot zburator. Numele celui care se ocupa de asa ceva este Otto Dieffenbach, iar afacerea sa este pozitionata pe coasta Californiei. Impreuna cu Ed Hanley, partenerul sau, ei executa numeroase creatii pentru materiale promotionale, de cele mai multe ori inspirate din benzi desenate. Toate personajele create sunt controlate prin unde radio si pot zbura cu o viteza maxima de 48 km/h.

Chiar daca nu va poate lua pe sus in cazul unei urgente, un astfel de robot s-ar putea sa faca o treaba mai buna in a-si justifica pretul de 7600 dolari, decat o fac alte fite aflate in aproximativ acelasi buget.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail