Wacom combina un trackpad cu o tableta grafica in Bamboo Pad [+VIDEO]

Wacom combina un trackpad cu o tableta grafica in Bamboo Pad [+VIDEO]

Printr-un gadget ce pare inspirat din designul Magic Trackpad, Wacom a anuntat un hibrid dintre o tableta grafica si un trackpad, Bamboo Pad.

Wacom Bamboo pad magic trackpad

Ne-am obisnuit din ce in ce mai mult cu confortul interactiunii pe care ni-l ofera touchpad-ul de la un notebook, iar in ultimii doi ani au aparut mai multe modele de trackpad-uri care recreeaza aceeasi experienta in tandem cu un sistem desktop. Noul Bamboo Pad este un astfel de dispozitiv.

este cea mai renumita companie din lume cand vine vorba de tablete grafice. Are un trecut glorios in domeniul stylus-urilor sensibile la presiune si, prin intermediul unor parteneriate cu Adobe, face o treaba foarte buna in a asigura cu aplicatii software gen Photoshop. Cu acest istoric, cand compania japoneza a anuntat ca incepe sa lucreze la un trackpad, era imposibil ca rezultatul sa fie unul obisnuit.

Bamboo Pad este un trackpad ce poate fi achizitionat in patru culori, gri, albastru, verde si mov. Este compatibil cu sisteme Mac sau PC si, in functie de buget, puteti achizitiona o varianta wireless sau cu fir, cu  79 sau 49 de dolari.

Magia acestui model fata de unele similare de la Apple sau Logitech sta in compatibilitatea cu stylus-urile companiei dotate cu senzor de presiune integrat, gen Bamboo Stylus. Astfel, dupa ce ati terminat de navigat pe internet, va puteti apuca de desenat cu precizie elvetiana folosind respectivul creion digital. Din pacate, acesta din urma nu este inclus in pachet si trebuie achizitionat pe langa tableta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: