Wacom Cintiq 24HD – ecran de 24 inci sensibil la atingere, bun la orice

Wacom Cintiq 24HD - ecran de 24 inci sensibil la atingere, bun la orice

wacom-cintiq-24hd-images-break-cover-we-start-practicing-our-st

Chiar daca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, in legatura cu noul panou al celor de la WACOM au reusit sa transpire pe internet si cateva informatii pretioase, nu doar zvonuri incununate de o grafica de inalta rezolutie.

cintiq-24hd-4

In cazul modelului de fata, pe langa faptul ca acesta stie sa raspunda la nu mai putin de 2048 de niveluri de presiune, reuseste fara probleme sa raspunda la toate atingerile utilizatorului.

Desi sunt reticent ca un asemenea ecran va fi folosit macar o data intr-o proportie semnificativa, Wacom a promovat dispozitivul ca fiind unul functional si care este adresat unui numar foarte mare de utilizatori. Vine cu un stand incorporat care-i permite amplasarea sa la un unghi de pana la 60 grade, in specificatii include un gamut de culoare de pana la 92%, o luminozitate de 190 nits, un contast de pana la 550:1 pe langa faptul ca promite un timp de raspuns bun de aproape orice egal cu 13 ms.

Chiar daca nu avem inca un pret sau o data de lansare, specificatiile impreuna cu fotografiile de aici atrag cu siguranta atentia asupra acestui tip de produs.cintiq-24hd-stand

 

Citește și:
Etichete: