Vuzix M100 – Ochelarii inteligenti ajung la dezvoltatorii de aplicatii

Vuzix M100 – Ochelarii inteligenti ajung la dezvoltatorii de aplicatii

Vuzix M100 au inceput sa ajunga la dezvoltatorii de aplicatii pentru a grabi lansarea pe piata.

Vuzix M100

Ochelarii inteligenti creati de cei de la Vuzix se pare ca au ca principal scop lansarea pe piata inaintea mult mai mediatizatilor Google Glass. Daca in urma cu ceva timp vorbeam despre prezenta lor la CES 2013, iata ca acum Vuzix M100 au inceput sa fie livrati catre dezvoltatorii de aplicatii care au incheiat un acord cu producatorul american.

In esenta, ochelarii inteligenti sunt destul de asemanatori cu Google Glass si cel putin pana in acest moment nu s-au bucurat de prea mare atentie din partea presei internationale. Asadar o solutie cat se poate de buna ar fi lansarea cat mai repede si la o distanta considerabila de principalul competitor al celor de la Google. In cazul in care va intrebati la ce ar fi buni acesti ochelari minune, trebuie sa stiti ca Vuzix M100 sunt o extensie pentru smartphone-ul din buzunar si nu numai. Puteti accesa continut, va ajuta sa filmati, sa fotografiati, sa rulati aplicatii Android sau sa luati contact cu realitatea augmentata.

Vuzix M100 Aplicatii

Indiferent cat de utili ar fi, un lucru este cat se poate de clar, ochelarii inteligenti au toate sansele sa devina un nou trend in materie de gadget-uri cool. Mai mult ca sigur in viitorul apropiat vom asista la o explozie de astfel de dispozitive, dar adevaratul razboi se va da pe frontul aplicatiilor compatibile, care sa ne ajute in sarcinile de zi cu zi. Vuzix incearca marea cu degetul, prin Vuzix M100, dar avand in vedere puterea si nivelul de implicare a celor de la Google imi vine greu sa cred ca gigantul motor de cautare se simte amenintat in vreun fel.

Pe termen lung, ramane sa vedem cum vor reusi producatorii sa perfectioneze si sa promoveze astfel de device-uri menite sa ne schimbe modul in care utilizam tehnologia mobila.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: