Vom vedea oare Samsung Galaxy Note 3 in septembrie?

Vom vedea oare Samsung Galaxy Note 3 in septembrie?

Tot mai multe informatii din piata arata ca Samsung va continua succesul de care s-a bucurat seria Galaxy Note, insa, pana acum, nimeni nu este sigur 100%.

Samsung Galaxy Note 3

Este totusi de asteptat ca urmatoarul phablet de succes din aceasta serie sa se numeasca Galaxy Note 3. Mai nou au aparut pe internet si imagini cu acest model, care incep sa confirme zvonurile care circula de la lansarea lui Galaxy S4. Din ce se poate observa din imaginile postate pe Internet, Samsung va pastra un ecran mare, cu o rezolutie pe masura, iar din punct de vedere design terminalul va avea tot colturi rotunjite. Rama subtire, prezenta in imaginile acestui nou prototip, confirma ca imaginea nu apartine modelului Galaxy Mega 6.3.

Din punct de vedere al componentelor hardware, zvonurile arata ca noul Samsung Galaxy Note 3, pe langa ecranul AMOLED care va avea o rezolutie similara cu cea a modelului Galaxy s4, va avea o camera principala de 13 magapixeli, si un procesor Snapdragon 800 sau Exynos Octa, si va fi livrat tot cu interfata TouchWiz pentru o functionalitate mai buna a SPen-ului.

Este de asteptat ca Samsung sa dea mai multe detalii asupra modelului Galaxy Note 3 pe 20 iunie, cand va organiza un eveniment, atunci putand fi anuntata si data la care acest model va fi prezentat oficial. In piata sunt si unele informatii  conform carora Galaxy Note 3 este asteptat sa fie lansat in septembrie. Mai jos avem un clip in care sunt prezentate mai multe detalii.

Citește și: