Volvo lasa un hamster sa conduca un camion – Dynamic Steering [+VIDEO]

, 18 Sep, 08:02

Din categoria stirilor nostime, Volvo demonstreaza tehnologia Dynamic Steering lasand un hamster sa directioneze unul din camioanele sale.

Dynamic Steering

Producatorii de automobile incearca fiecare sa demonstreze tehnologiile cele mai recente in cele mai interesante si amuzante moduri. Volvo este de parere ca directia camioanelor sale poate fi manevrata atat de usor, incat si un hamster poate sa o faca. Si demonstreaza exact acest lucru, pentru tehnologia Dynamic Steering. Luand in calcul ca hamsterul nu se poate uita pe fereastra si nu poate lua decizii legate de directia camionului, un angajat are rolul de a il momi pe „Charlie” cu un morcov, pentru ca acesta sa roateasca volanul.

Este de apreciat faptul ca nu au fost aduse aproape nici un fel de modificari camionului, in afara de roata pentru hamster si de numeroasele camere montate la interior pentru a realiza aceasta cascadorie. Camionul Volvo a urcat cu succes de la baza unei cariere de piatra din Spania, pana aproape de varful acesteia, iar testul Dynamic Steering a fost declarat o reusita pentru companie.

Artificiul de marketing este insa simplu: pui la un loc tehnologie si animalute mici si pufoase si, gata, ai realizat un viral de succes.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail