Viber va veni cu servicii de VoIP pe BlackBerry

, 17 Ian, 09:00

Cu toate ca  pe o varietate foarte mare de aparate, pe BlackBerry de exemplu, nu functioneaza momentan apelurile de voce.

viber-voip-blackberry-update

Incercand sa demonstreze un interes semnificativ pentru o platforma care nu mai atrage prea mult priviri in ultima vreme, Viber a primit azi un update pe BlackBerry. Acest update vine dupa o perioada de promisiuni in care dezvoltatorul aplicatiei s-a angajat in mai multe randuri sa aduca apelurile VoIP cross-plafform in bratele celor care nu se pot dezlipi de platforma creata de RIM. In final, ultimul termen de lansare pentru o versiune de Viber cu apeluri de voce este luna aprilie.

Ca un preludiu pentru functiile ce urmeaza sa devina oficiale in cateva luni,  a aplicatiei. Aceasta vine cu suport pentru doua limbi straine, spaniola si araba, la care se adauga o interfata similara cu cea de iOS ca functii de baza. In plus, in noua interfata vor putea fi mult mai usor de activat apelurile de voce cand creatorul Viber va fi convins ca momentul este oportun.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Hi,

This is a member of the Viber R&D Team!
Thank you for your feedback on our application and service. We are glad to hear about users’ experiences.

Please feel free to let us know your thoughts, questions and comments, we’d be happy to assist.
Thanks,
Viber.

————-

hi,

Acesta este un membru al Viber echipa R & D!
Va multumim pentru sugestiile dvs pe noastre de aplicare și de serviciu. Suntem bucuroși să aud despre experiențele utilizatorilor.

Vă rugăm să nu ezitați să ne spui gandurile, intrebarile si comentariile, am fi bucuroși să ajute.
Multumesc,
Viber.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail