Viber devine extrem de popular, continua sa se extinda

Viber devine extrem de popular, continua sa se extinda

Una dintre cele mai populare aplicatii de VoIP si mesagerie instant, Viber tocmai a atins pragul de 100 milioane de utilizatori la nivel global.

Viber-for-Windows-Phone

Pentru a sarbatori noul prag, creatorii Viber au lansat astazi o noua versiune a aplicatiei destinata exclusiv terminalelor Lumia cu Windows Phone. Chiar daca aplicatia exista deja in Windows Market, vechea versiune era limitata doar la mesaje text, in timp ce versiunea actuala, limitata momentan pe terminalele Lumia, include si apeluri voce. Aceasta din urma este functia principala pe care Viber o avea in momentul in care s-a lansat in prima versiune la sfarsitul lui 2010.

Tot astazi, Viber a lansat o versiune a aplicatiei, doar cu mesaje text, destinata vechilor terminale Nokia cu S40 sau Symbian si pentru Seria de terminale Samsung Wave cu Bada. In comunicatul de presa al companiei, lansarea aplicatiei Viber pentru platforma S40 se justifica prin numarul de aproximativ 1,5 miliarde de aparate comercializate incepand cu 2009.

In ceea ce priveste sistemul de operare Windows Phone 8, cei de la Viber nu au anuntat inca o versiune destinata urmatorului sistem de operare Microsoft pentru mobile.

Citește și: