14 nov. 2012 | 18:10

Internet Explorer 10 ajunge si pe Windows 7 – In varianta Beta

ACTUALITATE
Internet Explorer 10 ajunge si pe Windows 7 - In varianta Beta

Noul Internet Explorer 10 nu e perfect. Cu toate acestea, Microsoft a facut o treaba destul de buna cu cea mai noua versiune a popularului browser si multi utilizatori ardeau de nerabdare sa-l experimenteze pe Windows  7. Din pacate, pana astazi, IE10 era o aplicatie dedicata exclusiv noului sistem de operare Windows 8.

Internet Explorer 10 Preview Windows 7

Microsoft a decis sa mareasca un pic popularitatea browserului companiei prin lansarea versiunii Preview de Internet Explorer 10 pentru Windows 7. Disponibila pentru download pe site-ul Microsoft, pe 32 si 64 de biti, noua versiune este tradusa in aproape orice limba din lume, si are ca scop strangerea de feedback vis a vis de performanta sa in Windows 7. De asemenea, aceasta lansare este o ocazie pentru dezvoltatori de a testa pagini web create in conformitate cu cele mai noi standarde din domeniu si de a vedea cum sunt afisate respectivele pagini in noul browser. In plus, avand in vedere ca platforma pe care este construit noul browser este identica cu cea din Windows 8, IE10 Preview va ofera sansa sa vedeti cum sunt afisate paginile in browser-ul preinstalat pe milioane de sisteme.

Microsoft primeste cu aceasta ocazie si o bila alba  pentru fapul ca au reusit sa-si respecte termenlul autoimpus de lansare al noii versiuni, definit in urma cu ceva timp pentru mijlocul acestei luni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele