Vanzari LG si noi recorduri

Vanzari LG si noi recorduri

La capitolul vanzari LG, compania are un nou motiv de bucurie, dupa ce in 2012 s-a straduit sa adune cateva procente din piata de smartphone-uri.

Vanzari LG

Au trecut doi ani de cand LG a livrat primul smartphone compatibil 4G. Era vorba de un LG Revolution comercializat prin reteaua americana Verizon. Odata cu propagarea retelelor 4G pe cat mai multe meleaguri si adoptia la scara larga a terminalelor compatibile, LG a avut de castigat prin faptul ca a avut aparate in primul val.

Asadar, vorbim astazi de vanzari LG de 10 milioane de terminale compatibile 4G LTE la nivel global. Jumatatea acestui prag a fost atinsa in luna august a anului trecut. Avand in vedere ca in aproximativ sase luni s-au comercializat alte 5 milioane de aparate, este evident ritmul accelerat de adoptie al smartphone-urilor compatibile.

Aceasta veste vine intr-o perioada in care LG incearca sa raspandeasca pe intreg mapamondul noul varf de gama al companiei, . Pentru cei cu un buget redus care vor totusi sa profite de vitezele specifice 4G, in cateva luni LG va lansa si F5.

Citește și: