26 feb. 2013 | 13:54

LG Optimus G hands on la MWC [+VIDEO]

ACTUALITATE
LG Optimus G hands on la MWC [+VIDEO]

LG Optimus G flagship-ul producatorului coreean urmeaza sa ajunga oficial pe piata din Romania incepand cu luna martie prin operatorul Orange.

LG Optimus G

Daca in urma cu o saptamana anuntam lansarea modelului imbunatatit Optimus G pe piata din Europa, astazi am reusit sa ne jucam cu el la standul LG din cadrul MWC 2013. Noul Optimus G aduce imbunatatiri esentiale mai ales pe partea de software prin Android Jelly Bean 4.12 dar si prin actualizarea aplicatiilor proprietare LG: QSlide, Safety Care, Privacy Keeper si a functiilor: Dual Screen Dual Play, VoLTE (voice over LTE – calitatea convorbirilor imbunatatita datorita transferului mai rapid).

LG Optimus G MWC 2013

QSlide permite utilizatorului sa ruleze doua aplicatii in acelasi timp prin intermediul unor ferestre a caror transparenta si dimensiune pot fi reglate.

SafetyCare ofera asistenta reala prin transmiterea informatiilor (sub forma de SMS) legate de localizare anumitor persoane desemnate special oferă asisteță reală prin trimiterea informațiilor legate de localizare către persoanele special desemnate  de catre utilizatori (util pentru parintii care vor sa isi monitorizeze odraslele).

Privacy Keeper iti permite sa ascunzi informatiile despre anumite contacte din agenda (numee, numarul de telefon sau fotografia) atunci cand te apeleaza.

Mai jos aveti hands on-ul care va poate ajuta sa va formati o idee despre LG Optimus G. Nu avem inca informatii legate de pretul la care o sa soseasca pe piata din Romania, dar va vom tine la curent.