Vaio Flip, un nou hibrid interesant de la Sony, in 13, 14 si 15 inci [+VIDEO]

Vaio Flip, un nou hibrid interesant de la Sony, in 13, 14 si 15 inci [+VIDEO]

Sony Vaio Flip este un produs complet nou al japonezilor ce poate fi achizitionat cu un ecran de 13, 14 sau 15 inci.

IFA 2013 sony vaio flip

Echipa de cercetare de la face eforturi semnificative pentru a epuiza toate pe care le poate crea, iar Vaio Flip este cea mai noua variatie pe aceeasi tema.

Avand in vedere ca majoritatea sistemelor recente de la Sony vin cu panouri sensibile la atingere, cu Vaio Flip a fost vizibil efortul de a crea sistemul perfect, din punct de vedere al designului, pentru cat mai multe scenarii de utilizare. Astfel, din doua miscari si o rabatare, un notebook clasic se transforma subit intr-o tableta, iar daca din format tableta il ridicati il puteti folosi ca un ecran de prezentari. Aceasta variatie este posibila datorita unui sistem format din doua balamale, una in locatia clasica, la baza ecranului, si una pe mijlocul ecranului, evidenta in imaginea de mai sus. Desi e un pic mai greu de explicat care parte merge unde, clipul de mai jos ar trebui sa faca o treaba foarte buna in a va lamuri.

Vaio Flip este disponibil trei dimensiuni, de 13, 14 si 15 inci, cu preturi ce au mari sanse sa inceapa din jurul valorii de 1000 de dolari, similar cu orice ultrabook de varf.

In ceea ce priveste specificatiile, standard puteti achizitiona un Vaio Flip cu un panou Full HD 1080p. La un pret semnificativ mai mare, puteti inlocui panoul cu unul a carui rezolutie sare la 2880 x 1620, desi cred ca aceasta posibilitate este limitata doar la versiunea de 15 inci. In cazul in care ati facut acest upgrade, mai castigati o iesire de semnal 4K pe HDMI. Incercand sa se adreseze unui public cat mai larg, desi puteti lua un Vaio Flip cu cel mai rapid Core i7, il puteti achizitiona si cu un Core i3. Partea de stocare include o gama foarte variata de SSD-uri si solutii hibride, in timp ce, pentru amatorii de gaming, versiunile de 14 si 15 vor putea fi achizitionate cu GPU-uri dedicate de la NVIDIA. Pe langa elementele de comunicatii standard, nu lipseste din ecuatie nici un webcam amplasat in partea de jos a ecranului, care, atunci cand il transformati in tableta, se va muta pe marginea superioara.

Ca greutate, versiunea de 13 are 1,17 kilograme, versiunea de 14 inci – 1,9 kilograme si varianta de 15 sare pana la 2,08 kilograme.

Citește și: