Utilizatorul eBay care a achiziționat o imagine Xbox One și-a recuperat banii

Utilizatorul eBay care a achiziționat o imagine Xbox One și-a recuperat banii

Utilizatorul din Marea Britanie care a achiziționat o imagine Xbox One printată de pe eBay și-a primit banii înapoi și chiar și un Xbox One real.

eBay Xbox One Scam

Rambursarea sumei plătite de acesta pentru o imagine Xbox One printată a fost făcută de către eBay, iar asta desigur a fost o mișcare inteligentă de marketing, în momentul în care cazul a primit destul de multă atenție din partea presei. Peter Clatworthy a primit pe deasupra, tot parte a unei campanii de marketing, un Xbox One, de la magazinul de electronice CEX (Computer Exchange) din orașul de reședință al acestuia.

Ok, ideea este că, în pofida păcălelii primite, utilizatorul și-a recuperat „investiția” și a primit și consola, însă. Totuși, mă gândesc, cât de orbit poți să fii încât să nu citești cu atenție ce scrie în anunț și să crezi o astfel de ofertă? Stau să mă întreb și acum dacă toată chestia nu a fost inscenată de la bun început.

Oricum, să fim fericiți pentru Peter, care are acum ocazia să se joace cu noua consolă de Crăciun împreună cu băețelul lui de 4 ani. Ne gândim și la ceilalți utilizatori care au căzut în capcana acestui utilizator răuvoitor, cel care vinde ”doar imaginea consolei” sau a altora ca acesta. Pe de altă parte, sincer, nu îl condman prea mult pe vânzător, și-a încercat norocul și momeala a funcționat.

Citește și:
Etichete: