Utilizatorii Skype iOS pot trimite, nelimitat, mesaje video

, 28 Iun, 14:50

Microsoft a actualizat versiunea Skype pentru iOS, o aplicatie foarte folosita de posesorii de produse Apple, utilizatorii putand trimite acum, gratuit si nelimitat, mesaje video.

SKypeiOS

Aceasta functie a fost introdusa de curand, dar numarul de mesaje trimise era limitat daca utilizatorul Skype nu avea cont premium. Acum, aceasta restrictie a fost eliminata de Microsoft.

O alta schimbare adusa versiunii Skype pentru sistemul de operare iOS este imbunatatirea stabilitatii audio si video a mesajelor trimise. De asemenea, partajarea fotografiilor are o mai mare fiabilitate, erorile aduse la cunostinta utilizatorilor fiind in scadere, daca nu chiar eliminate. De asemenea, noua versiune Skype are o accesibilitate mai mare pentru mesajele video. In general, Skype pentru iOS, versiunea 4.9 pusa in circulatie de ieri, este mai fiabila, are performante mai bune.

Skype iOS este disponibila in mai multe limbi europene si asiatice si este compatibila cu iPhone, iPod touch si iPad. Aplicatia are nevoie de versiunea 5.0 a iOS, sau mai noua, si este optimizata pentru iPhone 5.

Pe langa aceasta imbunatatire a versiunii pentru iOS, se aude ca Microsoft va integra Skype in Windows 8.1, dupa doi ani de cand a cumparat acest serviciu. Mai exact, Microsoft vrea sa integreze functiile Skype direct in sistemul de operare, nemaifiind necesara instalarea aplicatiei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail