18 iun. 2013 | 11:51

Skype a intrat cu mesaje video pe PC-uri si mobile

ACTUALITATE
Skype a intrat cu mesaje video pe PC-uri si mobile

Serviciul de mesagerie video al Skype este disponibil, de ieri, pe desktop si terminale mobile, fiind compatibil cu mai multe sisteme de operare, mai putin cu Windows Phone.

windows-skype

Acest serviciu Skype este compatibil cu Windows-ul de pe desktopuri, cu Windows 8, cu OS X pentru Mac, iPhone, iPad, Adroid si BlackBerry. Lista cu compatibilitati este lunga, dar este de mirare faptul ca Microsoft nu a facut acest serviciu compatibil si cu Windows Phone.

Noul serviciu permite transmiterea de scurte mesaje video, insa destinatarul nu trebuie sa fie online, ca la apelurile video, ci le va primi cand se va loga. Efectiv, acest nou serviciu de mesagerie video al Skype este similarul SMS-urilor pentru apelurile de voce.

Inregistrarea mesajelor video prin Skype sunt simple, trebuind apasat butonul “video message”, apois butonul de inregistrare al mesajului. Utilizatorii pot inregistra mesaje cu durata de pana la trei minute, care pot fi vizualizate inainte de a fi trimise, iar daca nu este ok, poate fi sters. La finalizarea inregistrarii, mesajul video poate fi trimis prin apasarea butonului sub forma de plic. Trimiterea acestor mesaje video este gratis. Mesajele video pot fi receptionate si vizionate pe orice echipament compatibil cu serviciul Skype.